Etusivulle


Seuraava kännykkävideo >>

WORKSHOP
mobile phone video 2003

Kännykkävideo Workshop esitetty julkisesti tammikuussa
2004 ITALIA, Potenza Film Festival

sarjassa Out of Competition
(http://www.potenzafilmfestival.com)
 

Video kertoo yhdestä päivästäni, kun kuvasin työpajaprojektissa kotikaupunkini näkymiä ja työskentelyä mediamuseo Rupriikissa.

 

Videotaidetta taskussa -työpajan osallistujat olivat Tampereen ammattikorkeakoulun kuvataiteen ja viestinnän opiskelijaryhmä. Ryhmä opiskeli verkkovideotaiteen kurssilla ja tutustui videokännyköihin sekä tutki niiden käyttömahdollisuuksia taiteessa. Mobiilin videotaiteen lisäksi kurssilla tutustuttiin myös muihin harvinaisiin videotaiteen lajeihin: juuri syntymässä oleviin uusiin tai jo kadonneisiin verkkovideotaiteen muotoihin.

MindTrek Mediaviikolla työpajan info-piste toimi 11. - 14.11.2003 välisenä aikana Mediamuseo Rupriikissa. Työpaja toteutettiin Tampereen ammattikorkeakoulun ja MindTrek ry:n yhteistyöprojektina. Tapahtumaa tuki Mediamuseo Rupriikki tarjoamalla paikan infopisteelle ja Nokia mahdollisti projektin antamalla videopuhelimet opiskelijoiden käyttöön.

Työpajan vetäjänä oli mediataiteilija Terhi Penttilä, joka työskentelee opettajana Tampereen ammattikorkeakoulun Taiteen ja viestinnän yksikössä. Työpajan osallistujat olivat Sirpa Hirvikoski, Helinä Hukkataival, Soile Iivonen, Juha Jämsä, Katariina Paasikivi, Marja Pirilä ja Anu Turunen.

etusivulle
Soile Iivonen © 2006