virtuaalihevonen // a sim-game horse

FNS EKSTAASI

k. 5/2004

Kilpailutulokset (muut kilpailutulokset)
  • 4 x KUMA, 4 x JS

  • voitot ja sijoituksen estekisoissa x 20

  • voitot ja sijoitukset kenttäkisoissa x 6


Taavi on hyvin kiltti, mutta joskus hieman jääräpäinen ori. Taavi haluaa tehdä asiat omalla tavallaan. Taavi pitää huomiosta ja tarhassa ollessaan sen löytääkin mitä suurimmalla todennäköisyydellä portilta kerjäämästä huomiota. Taavi on alkanut vähitellen sisäistämään, että ihminen on pomo. Pahin murrosikä taitaa olla takanapäin ja oriista onkin muotoutumassa oikein mukava tapaus.
Taavin karsinakäyttäytyminenkin on parantunut huomattavasti. Ori ei enää jatkuvasti ole räpeltämässä takin helmaa ja kerjäämässä makupaloja. Satunnaisesti se vielä tätäkin tekee, mutta tiukka kielto yleensä palauttaa oriin takaisin ruotuun.
Perusluonteeltaan Taavi on kuitenkin kiltti eikä tälle nuorelle oriille voi juurikaan hermostua.

Ratsastaessa Taavi on innokas ja eteenpäinpyrkivä. Oriilla on lennokkaat ja joustavat liikkeet jotka pääsevät erityisesti oikeuksiinsa kouluradalla. Taavi on hyvin energinen tapaus, ja sen kanssa saakin olla tarkkana ettei tahti kärsi kouluradalla kun ori oikein innostuu esiintymään. Joskus Taavin jalat eivät vain tunnu mahtuvan sinne mahan alle. :)
Taavi on hyvin nöyrä ratsastettava ja se suorittaa annetut tehtävät täsmällisesti ja niin hyvin kuin vain osaa. Rehellinenkin Taavi on, ori harvoin temppuilee ihan huvikseen. Jos jokin on vialla, Taavi myöskin siitä ilmoittaa. Tämän oriin kanssa ei kannata jäädä tekemään liikaa toistoja yhdessä asiassa, tai sen mielenkiinto työntekoon lopahtaa. Taavi kaipaa paljon vaihtelua ja tehtäviä, joissa se pääsee näyttämään mitä osaa.
Esteillä Taavi on luotettava ja tasaisen varma. Tämä ori ei kyttää esteitä eikä lähde käsistä. Ori hyppää esteen kuin esteen jos sellainen vain eteen laitetaan. Taavi nauttii hyppäämisestä eikä sitä hirvitä isommatkaan eteen tulevat esteet. Kapasiteettia oriilla tuntuukin olevan piensuokiksi ihan hyvin, ja tekniikkakin on kohdallaan. Joskus Taai suhtautuu pienempiin esteisiin hieman ylimielisesti, mutta yhden puomin pudottua asenne kyllä palaa kohdalleen.


Jälkeläiset:


FNS Veikkonen Ukkosmyrskyn Hakuri
KTK II 72p.
Ukkosmyrskyn Hallni VIR MVA Ch Hallusinaatio
KTK III 69p.
 
Totin-Kulta  
 
Siiventyy Lisään-Tyy  
 
Siivetär  
 
VIR MVA Ch FNS Piiperoinen
KTK I 86p.
YLA1
KRJ II
FNS Hilppa FNS Hilpuri VIR MVA Ch Liinun Pikkupeikko
KTK III
Kuujärven Hipihii
KTK III 63p.
FNS Arkajalka
KTK III 68p.
Pikkumetsän Aaron
VIR MVA Ch Taikatuulen Lumous
KTK II 70p.
FNS Mari-Pilvi Hopeakuun Paprika Jalavakadun Basilika
Taikatuulen Pisara
FNS Nalliina Laakson Karhu
Taikatuulen Ajatelma

Suvussa myös: eiiii. Ch Aurinkorannan Aamurusko KTK II 70p., eiiei. Ch Kasperi KTK I 80p., eieei. VIR MVA Ch Hallusinaatio KTK III 69p., eieee. Ch Metsätähden Taika KTK III 62p., eeiei. VIR MVA Ch Hallusinaatio KTK III 69p.

photos by Kirsi R.