MIDNIGHT EVE

k. 9/2003

sukutaulu | jälkeläiset | kilpailutulokset

Mainitsemisen arvoiset kilpailutulokset (muut kilpailutulokset):

  • KUMA, JS

  • voitot ja sijoitukset koulukilpailuissa x 5

  • voitot ja sijoitukset estekisoissa x 1

Eve on hyvin temperamenttinen ja räiskyvä ponipersoona. Tamma rakastaa esiintymistä ja joskus sen täytyykin laittaa pystyyn oma show saadakseen huomiota osakseen. Syyksi riittää yleensä vain puusta tippuva lehti tai pienikin ääni pihapiirissä. Perusluonteeltaan Eve on kuitenkin kiltti eikä sen tarkoituksena ole koskaan vahingoittaa ketään. Tamma vain tuntuu nauttivan aiheuttaessaan ihmisille harmaita hiuksia sätkyilyllään. :) Pelleilyn saa joka tapauksessa helposti loppumaan kun tekee tammalle selväksi että nyt ei ole temppuilun aika. Ei siis mikään mahdoton tapaus. :)
Ratsastaessa Eve on hyvin herkkä. Neiti ei siedä ylimääräistä puuhastelua selässään. Se ottaa työnsä hyvin vakavasti. :) Eve ei voi sietää liian vahvaa kättä ja pohjetta joten tamman kanssa oppii varmasti olemaan hiljaa ja ratsastamaan keveillä avuilla. Kun Even kanssa löytää yhteisen sävelen, on se mitä upein ratsastettava.
Kouluradalla Eve on hyvin tasainen. Tamman liikkeet eivät ole mitkään häikäisevät, mutta on sitä huonompiakin nähty. Eve on hyvin tekninen ja suorittaa tehtävät täsmällisesti ratsastajan apujen mukaan hetkeäkään viivyttelemättä. Eve vaatii kuitenkin selkeät avut. Saadessaan epäselviä apuja tamma saattaa jäädä paikalleen ihmettelemään mitä sen olisi pitänyt tehdä. Tarkkuus on siis valttia Evellä ratsastaessa.
Rataesteillä Eve on välillä hieman "kana", mutta kokeneen ratsastajan kanssa menee loistavasti. Even hyppytekniikka on loistava ja sen laukka pyörii hienosti. Eve ei ole niitä varmimpia hyppääjiä, mutta ei mikään mahdotonkaan tapaus saada esteiden ylitse. Tamma tarvitsee vain hieman rohkaisua. Luottamuksen löytyessä Eveä voisi sanoa jopa helpoksi hypättäväksi.
Maastoesteillä Eve tuntuu unohtavan kanailun ja antautuu täysillä hyppäämiselle. Tamma jaksaisi laukata vaikka kuinka pitkään, eikä se tunnu väsyvän pidemmilläkään maastoradoilla. Even ilmeestä näkee heti sen nauttivan maastoesteistä. Tamma on sopivassa määrin varovainen mutta tarvittaessa myös rohkea. Täysin automaatiksi Eve ei kuitenkaan maastoon päästessään muutu, mutta maastossa kaikki tuntuu olevan hitusen helpompaa.

Jälkeläiset:

Champagne Le Brie
nf
McKeyan (missä?)
nf
Robin
Ebba Mad
Lady Marmalade
nf
Magic Halloon
Sunshines Lady
Halinan Mary Tyler Moore
rp
Halinan Divide Et Impera
rp
Siksak's Raindrop
nf
Riukulehdon Fireworks
Primrose Broken Wish
Redberrie