virtuaalihevonen // a sim-game horse
NECTAR'S CORLEONE

Laatuponikilpailussa BIS2 (33p.)

Kilpailutulokset (muut kilpailutulokset)
  • voitot ja sijoitukset koulukilpailuissa x 4

  • voitot ja sijoitukset kenttäkisoissa x 2

  • voitot ja sijoitukset estekilpailuissa x 4


Konna on tullut luonteeltaan hyvin paljon isäänsä. Ori on vilkas ja iloinen eikä koskaan näytä hapanta naamaa. Emältään Konna on oppinut luottamuksen ihmisiin ja tämän oriin näkeekin varmasti kerjäämässä rapsutuksia ulkona ollessaan. Tallissa Konna hörisee aina ohi meneville ihmisille, edelleenkin rapsutuksien toivossa. :) Konna on ikäisekseen varsin rauhallinen ja varsamaisia temppuja ei juurikaan ole. Konna on hyvin asiallisesti käyttäytyvä nuori ori.
Ratsastaessa Konna on vanhempiensa tapaan vauhdikas mutta silti luotettava. Konna on hyvin hevosmainen niin ratsastettavuudeltaan kuin askellajeiltaankin. Lennokkuutta ja näyttävyyttä riittää. Konna ei vedä herneitä nenään ratsastajan virheistä vaan yrittää aina tarjota edes jotain vaikka ei apuja ymmärtäisikään. Konna on hyvin pehmeä ratsastettava mutta innostuessaan saattaa hieman ylireagoida. Välillä Nekullekin sattuu niitä laiskotuspäiviä, mutta ori on kuitenkin helppo saada liikkumaan.
Esteillä Nekku on innokas mutta pysyy hyvin käsissä. Ori rakastaa hyppäämistä ja lähestyy aina esteitä korvat hörössä. Nekku on luotettava hyppääjä eikä se välitä vaikka ratsastaja toisikin sen hieman huonosti esteelle. Nekku pelastaa yllättävän paljon vaikka lähestyminen olisikin huono. Nekun tekniikka on todella hyvä, joskin ori tuppaa aina välillä olemaan hieman huolimaton takajalkojensa kanssa. Kolauttaessaan kerran takasensa puomiin Nekku muistaa kyllä taas nostaa koipiaan. Kapasiteettiakin on, joten täytyy katsoa mihin tämän oriin kanssa päästään. :)