virtuaalihevonen // a sim-game horse

NECTAR'S MAGNIFICO

k. 8.2.2004

Kilpailutulokset (muut kilpailutulokset)
  • 3 x JS

  • voitot ja sijoitukset koulukisoissa x 8

  • voitot ja sijoitukset kenttäkilpailuissa x 2

  • voitot ja sijoitukset estekisoissa x 2


Tico on, kuten isänsäkin nuorempana, hieman hankala luonteeltaan. Emältään Tico on kuitenkin perinyt fiksun suhtautumisensa asioihin, eli aivan turhista ei tämä ori kiukuttele. Tico on todella rohkea eikä tunnu jännittävän tai pelkäävän mitään. Välillä ori tuntuu olevan jopa hieman tyhmänrohkea, välillä ei väistäisi edes isoja kuorma-autoja kun sellainen tiellä vastaan tulee. Perusluonteeltaan Tico on kyllä oikea hurmuri, vaikka kovista esittääkin. Kovan kuoren alla sykkii todella suuri sydän. Kun tämän kuoren läpi pääsee, saa Ticosta todella luotettavan kumppanin.
Kouluradalla Tico haluaa aina näyttää parastaan. Oriin ravi on elastinen ja matkaavoittava, varsinkin lisäyksissä todella hankala istua. Käynti on matkaavoittavaa ja laukka on pyöreä ja lennokas. Ori on todella näyttävä näky kouluradalla. Tico on energinen ja hyvin herkkä ratsastettava, eikä sovi lainkaan kokemattomille ratsastajille.

Ori on todella tarkka kädestä ja pohkeista ja kieltäytyy kyllä yhteistyöstä jos jokin on pielessä. Tico saattaa olla hankala, mutta se ei ala kiukuttelemaan ilman ennakkovaroitusta. Kun nämä merkit oppii huomaamaan ja oppii korjaamaan virheensä, saa Ticosta mitä parhaimman ratsun.
Esteillä Tico on vielä tarkempi ratsastajan kädestä. Ori ei siedä yhtään jos ratsastaja jää suusta kiinni hypyssä. Ori tarvitsee oman tilan hypätessään. Mitä enemmän tilaa se saa, sitä paremmin se hyppää. Ticon hyppytekniikka on periytynyt emältä ja hyppyhalut isältä. Tico hyppää hyvin selkä pyöreänä ja jalkatekniikka on erinomainen. Ori imee hyvin esteelle ja harvoin kieltää tai menee ohi. Maastoesteillä Ticon rohkeudesta on ehdottomasti hyötyä, sillä ori ei kyttää hurjimpiakaan maastoesteitä.
Ticon isänä on nyt jo edesmennyt, ensimmäinen kantakirjattu oriini NL Charlie Chaplin joka oli ehdottomasti koulupuolen taitaja. Isän emänä on edesmennyt holsteiner-tammani Cabaret, jolta periytyykin Ticollakin huomattava vahva luonne. Ticon emänä on tammani NL Afterglow, joka on ehdottomasti tämän hetken ykköstammani jalostuksessa. Emän emänä on edesmennyt KTK-tammani Pallas Athene xx, joka on ehdottomasti vaikuttanut eniten puoliverikasvatukseeni. Hieno suku on siis oriilla ja paljon siitä odotetaankin. :)

solos3.jpg (19791 tavu(a)) solos3_2.jpg (20187 tavu(a))


Jälkeläiset:


NL Charlie Chaplin
KTK II 72p., FWB
Front Line
SWB
Fighting In Front
Lola
Cabaret
holsteiner
Dark Cave
Broadway
NL Afterglow
FWB
Star Theme's Capitano Coralle Luna
Jive
Pallas Athene xx
KTK III 64p.
Hefaistos xx
Afrodite xx

photos by Stutteri Solos, photos of stallion Solos Landtinus