virtuaalihevonen // a sim-game horse

Ch NECTAR'S NIKITA

VRL:n kantakirjassa II-palkinto (71p.)
Champion-arvonimi myönnetty 5.12.2003
k. 9.12.2003

Kilpailutulokset (muut kilpailutulokset)
  • MVA-SERT, 3 x irtoSERT

  • voitot ja sijoitukset koulukisoissa x 5

  • voitot ja sijoitukset estekisoissa x 1

  • voitot ja sijoitukset kenttäkisoissa x 1


Nikita on hieman erakko luonteeltaan eikä aina välitä ihmisistä ympärillään. Nikita on kuitenkin kiltti eikä koskaan yritä häätää ihmisiä luotaan. Niki on oikeastaan yhden ihmisen hevonen ja kiintyy "omaan ihmiseensä" todella paljon. Kun Nikitan oppii tuntemaan, on tamma oikein valloittava ja persoonallinen luonne. Nikita on helppo käsitellä eikä se omaa pahoja tapoja.
Ratsastaessa Niki on energinen ja ehkä jopa hieman kuumahko. Tamma on hyvin herkkä mutta sillä ei kuitenkaan ole tapana ylireagoida. Kouluradalla Nikita on hyvin täsmällinen ja näyttää aina parastaan. Nikitan liikkeet ovat ilmavat ja lennokkaat ja tamma on hyvin tekninen ja tekee asiat juuri niin kuin ratsastaja pyytää.

Kouluverryttelyssä Nikitan kanssa kannattaa ottaa rauhallisesti, sillä tamma kuumenee helposti eikä se silloin ole radalla parhaimmillaan. Lisäyksissä ja laukanvaihdoissa Nikitan kanssa saa olla välillä tarkkana, sillä ei olisi ihme vaikka tamma esittäisi pienen pukkisarjan lävistäjällä. :)
Esteillä Nikita on aivan omassa elementissään. Tamma rakastaa hyppäämistä eikä tunnu saavan siitä tarpeekseen. Mitä pidempi estetreeni on, sitä paremmalta tamma tuntuu. Nikitan tekniikka on todella hyvä. Tamma hyppää selkä pyöreänä ja on erittäin varovainen. Nikita on myös rehellinen ja rohkea hyppääjä, eikä sen kanssa tarvitse olla turhan tarkka ponnistuspaikasta. Nikita pelastaa yllättävän paljon radalla vaikka ratsastaja mokaisikin.


nikita2.jpg (15896 tavu(a)) nikita3.jpg (15863 tavu(a))


Jälkeläiset:


R.M. No Doubt VIR MVA Ch Lanzinger
KTK II 79p.
Reseda Ines
AT Silver Belle
KTK II
EQ's Chili Pepper
E.L. Lill Belle

photos by Equinewww