NECTAR'S RÚNYA

 

  • virallinen nimi: Nectar's Rúnya
  • lempinimi: Ronja
  • ruunikko welsh cob -tamma
  • syntynyt 2.11.2003 (9v., ikääntyminen)
  • säkäkorkeus: 144cm
  • ko He:A, re 90cm
  • omistaja: Wynfor Stud

Ronja on tullut luonteeltaan hyvin paljon emäänsä. Ronja on ystävällinen, utelias ja fiksu poni jonka kanssa on ilo työskennellä. Ronjalla riittäisi energiaa jaettavaksi vaikka koko tallin hevosille. Tämä tamma ei viihdy yksin tai ilman jotain pientä puuhaa. Siksi Ronjalle onkin viritetty karsinan seinään roikkumaan jalkapallo jota Ronja retuuttaakin aina tallissa ollessaan.
Ronja on erittäin kiltti ja ihmisiin luottava tamma. Toki joitakin "tammamaisuuksia" löytyy, mutta ongelmia niistä ei juuri ole. Mahan alta Ronja kutiaa helposti, joten sieltä harjatessaan kannattaa olla tarkkana ahkeraan viuhtovan hännän vuoksi.

Ratsastaessa Ronja on eteenpäinpyrkivä ja herkkä. Ronja on kuitenkin kaikkien ratsastettavissa ja etenkin pienempien ratsastajien kanssa Ronja on luotettava ja rauhallinen. Tamma ottaa työnteon tosissaan ja tekeekin yleensä parhaansa oli selässä sitten kuka tahansa.
Emänsä tavoin Ronja on hyvin vahvasti koulupuolelle painottuva poni. Liikkeet ovat lennokkaat ja matkaavoittavat eikä suuria heikkouksia juurikaan ole. Ei ainakaan sellaisia, mitä ei saisi ratsastamalla edes jossain määrin korjattua. Ronjan muoto on tasainen ja tamma säilyttää eteenpäinpyrkimyksensä myös kouluaitojen sisäpuolella.
Esteillä Ronja on luotettava hyppääjä ja tekniikkakin on kohdallaan. Kapasiteettia tammalla ei tunnu olevan kovinkaan korkealle, mutta pikkuluokkiin Ronjasta saa oikein mukavan kaverin.
Maastossa Ronja on luotettava ja rauhallinen. Tamma kulkee ratsastajan pyytämää vauhtia ilman turhia hötkyilyjä. Vauhtia Ronjasta löytyy pyydettäessä, mutta tamma soveltuu loistavasti myös rauhallisemmille maastolenkeille.

Jälkeläiset:

  • ei vielä jälkeläisiä
Nectar's Flammingh Adoro's Flamer VIR MVA Ch Langara's Obelix
KTK III 64p.
Trollen
KTK III 66p
Rhosyn Luna Rhimynnau Carwr
Rhaedran Mirain
KTK III 66p.
Ceridwyn Rosebud
KTK II 74p.
Faeldwyn Rhion Gerrygon Replica
Faeldwyn Rhiannon
Cloudberry's Brightie Rohan on the Meadow (i. Omarin)
Spiral
Kuvien kopiointi ehdottomasti kielletty!
Sivut suunniteltu resoluutiolle 1024 x 768, selaimena IE. Mikäli valikko ei toimi, saat sivukartan esille tästä.
muu materiaali © Kirsi R.