virtuaalihevonen // a sim-game horse

SPRIETLAND'S KENZO
ex. Orion's Kenzo

k. 02/2004

Kilpailutulokset (muut kilpailutulokset)
  • 3 x KUMA, 9 x JS

  • voitot ja sijoitukset estekisoissa x 5

  • voitot ja sijoitukset koulukisoissa x 6


Kentsu on perusluonteeltaan oikea herrasmies. Oriin kanssa on helppo toimia, sillä se on kärsivällinen ja rauhallinen. Kentsu käyttäytyy aina viimeisen päälle hienosti, muille oreille se ei jaksa uhitella ja tammojakin Kentsu kohtelee silkkihansikkain.
Rauhallisuudestaan huolimatta Kentsu ei kuitenkaan ole apaattinen. Ori on eloisa ja energinen, mutta se ei ilmene sähläyksenä. Kentsun kanssa on aina ilo lähteä töihin, sillä Kentsu tekee aina parhaansa.

Ratsastaessa Kentsu on energinen. Ori on hieman hidas vertymään, mutta kunhan lihakset on saatu lämpimiksi niin johan alkaa sujua. Kentsun liikkeet ovat näyttävät ja oriilla onkin kisattu vaativalla tasolla koulua menestyen. Kentsu on hyvin tasainen ja tekninen ori, se tekee kaiken juuri ratsastajan käskyn mukaan.
Esteillä Kentsu ei olekaan niin yksioikoinen. Ori ei aina ymmärrä miksi esteiden yli pitäisi hypätä kun ne voi kiertääkin. Kapasiteettia kyllä löytyisi, mutta oriilla ei selvästikään ole kiinnostusta esteisiin.
Nectariin muutettuaan Kentsu on saanut tutustua valjakkoajon maailmaan. Ori tuntuukin nauttivan kärryjen vetämisestä eikä ongelmia juurikaan ole ollut. Kentsu on hyvin helppo ajettava, oriilla riittää vauhtia mutta se malttaa myös kuunnella kuskia.
Tarkoituksena olisi tarkoituksena startata myös western-kisoissa ja katsoa mihin sen rahkeet riittävät. Kentsu onkin hyvin monipuolinen ori, jonka kanssa voi harrastaa melkeinpä mitä vain.


Jälkeläiset:


Wise Traum
KTK II 79p.
Winter
Janiatta Bo They
VIR MVA Ch Stardust's Durabell
KTK III 65p.
Stardust's C'Gentleman
Stardust's Corona

photos by Haflinger Schauprogramme, photos of stallion Strombolin