WW Gremando

Jälkeläiset - Kilpailutulokset - Sukutaulu

ganschow3.jpg (41570 tavu(a))
photos: Gestüt Ganschow
klikkaa kuvaa suuremmaksi

Renttu on oikein leppoisa ja huumorintajuinen ori. Renttu on perinyt luonnetta hyvin paljon isältään ja onkin rauhallinen vaikka tarvittaessa sähäkkyyttäkin löytyy. Vaikka Renttu onkin ori, on se emänsä tavoin helppo käsiteltävä. Aivan aloittelijalle en oriita kuitenkaan antaisi. :) Renttu on fiksu ja filmaattinen ori. Ori osaa esiintyä ja se rakastaa huomiota. Rentun kanssa on mukavaa lähteä kisoihin kun tietää että se laittaa itsensä täysillä likoon.
Ratsastaessa Renttu on herkkä ja reagoi nopeasti ratsastajan apuihin. Liikkeet ori on perinyt emältään ja varsinkin ravissa on välillä todella vaikea istua. Rentun liikkeissä on lennokkuutta ja joustoa ja se käyttää selkäänsä erinomaisesti. Rentun selkään noustessa ei kuitenkaan kannata ottaa raippaa mukaan, sillä jostain syystä ori ei voi sietää raippoja. Esteradalle voi ottaa aivan lyhyen, mutta kouluraipat kannattaa suosiolla unohtaa. :)
Esteillä Renttu on rehellinen ja reipas. Ori hyppää luotettavasi mutta ei aivan mahdottomista paikoista. Täytyyhän nyt ratsastajankin jotain tehdä. :) Renttu ei ole mikään luonnonlahjakkuus esteillä mutta tekee kyllä mitä ratsastaja pyytää. Hyppytekniikassa olisi parantamisen varaa mutta hyvällä ratsastuksella ori hyppää kevyesti metrin esteitä.
Suvultaan Renttu on täydellinen ajatellen puoliverikasvatustani. Oriin suvusta ei löydy ns. muotinimiä mutta vanhemmat ovat silti todella laadukkaat. Nyt jäämmekin odottamaan Rentun menestystä kilpakentillä ja periyttäjänä. :)

VIR MVA Ch Gregorian
KTK III 64p.
Marchmont Monte Criste
Penvallen
Grandelem Capricorn
Kentaur
Apocalyptica Cabonosel II Cabanosel
Caramacher
Apotonica Baseback
Aprillamar

Jälkeläiset:

Mainitsemisen arvoiset kilpailutulokset (muut kilpailutulokset):

  • JS

  • kenttäindeksi (laskettu 14.4.2003) 0.24