Siiri (2005-2017)

FI MVA Taxette's Isla del Carmen

Mulla on kyllä hieno virallinen nimi vaikka harvemmin sitä käytetään. Yleensä mää oon vaan Siiri tai sitten Siiru, Sirius, Sirpakka tai Angerkoski. Tosi Justiina joo, kaikkea ne keksii. Mää oon oikeesti tosi lempee ja kiltti koira, mutta kyllä mää osaan pistää kaikki järjestykseen jos mää vaan haluan.

Näyttelyt

Siiri elokuussa 2008.

Näyttelyissä oon käynyt aika harvakseltaan. Mutta toisaalta, ei se määrä, vaan se laatu ;) Esiintyminen on niin mun juttu - tykkään esiintyä ja mamma on tuloksiinkin ollut erittäin tyytyväinen. Kolmannen sertin saamisen jälkeen näyttelyjutut ovat vaan jääneet mun kohdalta vähemmälle. Nyt kun mää pärjäsin jäljestyskokeissa hyvin, niin mää pääsin näyttelyissä sinne valioluokkaan. Ihq - mä pääsen taas esiintyyn kuningattarena! Saas nähdä viedäänkö mut oikein ulkomaillekin, siellä vois vaikka samalla käydä jäljestämässäkin...

TOKO

Tokoilukin on oikeestaan mun ja mamman harrastus. Me ollaan tehty sitä ihan pienestä pitäen ja käyty alkeet ja jatkot. Arki- ja kotitokoilun lisäksi me käydään kentällä tokoilemassa pari kertaa viikossa. Mamma sanoi, että sitä kiinostaisi viedä mut ihan kokeeseenkin...

Agility

Siiri hyppää, kuva: Pia Rukajärvi.

Tää agi oli mun ja mamman harrastus. Me harastettiin mamman kanssa tätä lajia vuodesta 2006. Mun täytyy sanoa, että mää rakastuin tähän lajiin heti ekasta kerrasta.

Toukokuussa 2009 me käytiin ensin möllikisoissa ja sitten viikon päästä ihan oikeissa kisoissa. Kisastartit ei menny ihan putkeen, mutta onnistuminen ekassa startissa oli kyllä tosi lähellä.

Nyt kun mun selkä leikattiin niin tää harrastus taitaa olla mun kohdalta historiaa. :(

Tää laji oli siis niin mua - vauhtia ja vaarallisia tilanteita.

Jäljestys

Voi että mää tykkään jäljestämisestä. Siinä seurataan sellaista verijälkeä metsässä ja sitten siellä lopusta löytyy aina jotain kivaa. Yhdestä kokeesta mää sain sen löytämäni sorkan ihan ikiomaks! Nyt mun täytyy käydä joka päivä autotallissa kattomassa että se on tallella. Niin ja kaikki meidän jäljestystavarat on yhdessä repussa yläkerrassa. Aina kun reppu otetaan esille niin mää innostun ihan hirveesti ja oon heti valmiina lähtemään. Mun jäljestyskokeiden tulokset löytyvät Kokeet-sivulta.

Jäljestäminen on muuten mun ja iskän yhteinen harrastus.

Siiri vauhdissa helmikuussa 2007.

P.S.
Jos sauna on lämmin niin mää oon aina valmis kaveriksi...

Siiri lyhyesti

Nimi:Taxette's Isla del Carmen
Tittelit:FI MVA
Syntynyt:18.5.2005
Kuollut:19.9.2017
Rotu:Karkeakarvainen mäyräkoira
Väri:Riistanvärinen
Isä:Freckle-Face Zander
Emä:Taxette's Fontana
Kasvattaja:Else Sjöblad, Helsinki

Siirin motto

Namipalan vuoksi teen vaikka mitä temppuja.

Kuntoutumispäiväkirja

Syksyllä 2009 Siirillä diagnosoitiin välilevytyrä (mäyräkoirahalvaus) ja Siiri leikattiin Eläinsairaala Aistissa. Leikkauksen jälkeisestä kuntoutumisesta on pidetty päiväkirjaa.