Morel: Tulevia tapahtumia: Smialcon

SMIALCON

(6.-7.7. 2003)

Smialcon on Suomen Tolkien-seuran smialien yhteinen tilaisuus, jossa smialien jäsenet voivat tavata, esittäytyä, tutustua, vertailla toimintaansa, kilvoitella ja pitää kivaa yhdessä. Tervetulleita ovat kaikkien smialien kaikki jäsenet!

Smialcon järjestetään smialeiden Morel ja Gulhoth toimesta Tampereella Kintulammen ulkoilumajalla. Tilaisuus alkaa lauantaina 6.7. klo 16. Paikalla voi olla sunnuntai-iltaan asti. Hintaa tapahtumalla on todennäköisesti viisi euroa tai jopa vähemmän jos osallistujia on runsaasti. Maksulla katetaan paikan vuokra.

Kintulampi on Tampereen kaupungin omistama retkeilymaja Etelä-Teiskossa noin 20 kilometriä keskustasta. Majalla on sähköt, keittiö, takka ja parikymmentä kerrossänkyä. Sauna on erillisessä rakennuksessa lammen rannalla.

Mainittakoon vielä, että Kintulammella ei ole jääkaappia, juoksevaa vettä tai viemäröintiä, mutta siellä on kyllä sähkövalaistus, kylmäkellari, kaivo ja huusi. Ulkoilumaja sijaitsee rauhallisella paikalla metsän keskellä, eikä naapureita ole kilometrien säteellä.

AJO-OHJEET KINTULAMMELLE

Tampereen keskustasta (rautatieasemalta):

Lähde ajamaan itään päin (rautatietunneliin) Itsenäisyydenkadulle. Kalevan kirkon risteyksessä käänny etuvasemmalle Teiskontielle (seuraten Jyväskylä-tienviittaa.) Aja Teiskontietä myöten viitisen kilometriä aina valtatie E 63:lle asti. Siinä käänny pohjoiseen edelleen Jyväskylää kohti. Aja moottoriliikennetietä n. neljä kilometriä Olkahisen sillan yli ja käänny seuraavasta liittymästä oikealle Teisko-tienviittaa seuraten. Käänny seuraavasta risteyksestä edelleen oikealle pohjoiseen. Olet nyt Kaitavedentiellä. Aja sitä nelisen kilometriä, kunnes tulet Sorilan kylään. Käänny siitä oikealle Viitapohjaan päin Pulesjärventielle. Parin kilometrin päässä käänny vasemmalle Kintulammentielle. Aja sitä loppuun asti. (Käänny sorakuoppien kohdalla oikealle.) Jätä auto parkkialueelle ja kävele loppumatka (vajaa kilometri).

Jyväskylän suunnasta:

Ajaessasi valtatie E 63:a näet n. 15 kilometriä ennen Tampereen keskustaa Teiskoon opastavan tienviitan (pari kilometriä Tarastenjärven kaatopaikalle osoittavan tienviitan jälkeen.) Käänny siitä oikealle ja seuraavasta käännöksestä vasemmalle (pohjoiseen). Olet nyt Kaitavedentiellä. Aja sitä nelisen kilometriä, kunnes tulet Sorilan kylään. Käänny siitä oikealle Viitapohjaan päin Pulesjärventielle. Parin kilometrin päässä käänny vasemmalle Kintulammentielle. Aja sitä loppuun asti. (Käänny sorakuoppien kohdalla oikealle.) Jätä auto parkkialueelle ja kävele loppumatka (vajaa kilometri).

Helsingin/Turun suunnasta:

Tulet Tampereelle etelästä pitkin valtatie E 12 / E 63:a. Viitisen kilometriä ennen Tampereen keskustaa käänny Lakalaivan monitasoristeyksestä oikealle seuraten Jyväskylä-tienviittaa. Aja Jyväskylään päin koko Tampereen keskusta kiertäen aina Olkahisen sillalle asti, ja sitten käänny seuraavasta liittymästä oikealle Teisko-tienviittaa seuraten. Käänny seuraavasta käännöksestä edelleen oikealle pohjoiseen. Olet nyt Kaitavedentiellä. Aja sitä nelisen kilometriä, kunnes tulet Sorilan kylään. Käänny siitä oikealle Viitapohjaan päin Pulesjärventielle. Parin kilometrin päässä käänny vasemmalle Kintulammentielle. Aja sitä loppuun asti. (Käänny sorakuoppien kohdalla oikealle.) Jätä auto parkkialueelle ja kävele loppumatka (vajaa kilometri).

JOS TARVITSET KYYTIÄ Tampereen keskustasta, kerro siitä ilmoittautuessasi. Tuloajastasi riippuen sinut voidaan noutaa joko Tampereelta tai bussin 28 päätepysäkiltä, joka on Sorilassa seitsemän kilometrin päässä Kintulammelta.

Kaikille järjestyy kyllä kyyti takaisin Tampereelle tai vähintään lähimmälle bussipysäkille sitten kun tilaisuus päättyy.

OHJELMA

Tapahtuman ohjelma on vielä avoin. Varmaa on vain, että viikonlopun aikana on mahdollisuus saunoa ja uida. Myös bofferointiin on oiva tilaisuus, jos tulijat tuovat omat bofferit mukanaan. Lautapelejäkin saa tuoda.

Smialit saavat vapaasti keksiä myös omaa ohjelmaa! Kaikenlaiset tietokilpailut, näytelmät ja muut esitykset ovat erittäin tervetulleita.

Joitain velvollisuuksiakin on. Kaikkien toivotaan osallistuvan yhteisiin askareisiin, kuten halonhakkuuseen, siivoamiseen, tiskaamiseen ja vedenkantoon.

TARVITTAVA VARUSTUS

Ota mukaasi:

- ruokaa ja juomaa omiksi tarpeiksi

- Juotavaakin on hyvä ottaa mukaan. Kintulammen kaivovesi on ruosteisen makuista.

- ruokailuvälineitä

- Oma lautanen, muki, lusikka, veitsi ja haarukka. Ja talouspaperia.

- saunomis- ja peseytymistarvikkeet

- Pyyhe, saippuaa, hammasharja. Uimapukujen käyttö vapaaehtoista.

- yöpymistarpeet

-Voit halutessasi ottaa mukaan lakanat tai makuupussin, mutta ilmankin voi nukkua. Kintulammen sängyissä on patjat, vällyt ja tyynyt.

- hyttysöljyä

- bofferi

- lautapelejä

- Helppoja ja hauskoja seurapelejä. Myös muistiinpanovälineitä kannattaa ottaa.

Fantasia-aiheinen pukeutuminen on sallittua mutta ei missään määrin pakollista.

Lähtiessä koettakaa olla unohtamatta tavaroitanne majalle. Niitä saattaa olla mahdotonta toimittaa omistajille jälkeenpäin.

 


Tämän sivun URL on http://www.iki.fi/~basil/morel/smialcon.html

Luotu: 21.4.2001
Päivitetty: 1.3.2003

Pasi Välkkynen, basil@iki.fi