Tervetuloa
GDL-teknologian edut ja ominaisuudet lyhyesti
breed
products
contact

 

"Luovia, tuottavia ja nautittavia suunnittelukokemuksia arkkitehdeille."


ArchiCAD on suunnittelijan työkalu. ArchiCAD on kehitetty suunnittelijan näkökulmasta, mutta laajennusmahdollisuudet tekevät siitä oivallisen työkalun mille tahansa rakennussuunnittelun osa-alueelle.

ArchiCADillä hallitaan rakennuksen koko elinkaari. Se soveltuu hyvin aina hankesuunnittelusta kiinteistöhallintaan.

Rakennusosiin perustuvassa järjestelmässä hahmotellaan ja rakennetaan virtuaalista taloa. Samalla, kun talo muotoutuu tietokoneen näytöllä, syntyvät myös piirustukset.

ArchiCADissä koko rakennus on yhdessä tiedostossa ja kaikki piirustukset sisältyvät tähän tiedostoon. Muutokset yhdessä piirustuksessa päivittyvät aina automaattisesti kaikkiin muihin piirustuksiin. Virhemahdollisuudet vähenevät radikaalisti muihin työmenetelmiin verrattaessa.

Rakennuttajalle saadaan tarkat määrätiedot, automaattiset aukkokaaviot ja jopa työselitys. Edelleen virtuaalinen rakennus siirretään kiinteistönhallintaan, johon on erillinen ArchiFM-ohjelmisto, jonka avulla on helppo hallita huoneiden kalustusta, pinta-aloja ja vuokralaisia, sekä huoltosyklejä.

Tuotemalliajattelusta löytyy lisää tietoa Rakennusteollisuuden ProIT-sivuilta.


Yhä tärkeämpi taito arkkitehdin työssä on vakuuttava esittäminen - työn myyminen tilaajalle. Nykyään se tehdään tietokoneavusteisesti.

Yksinkertaisimmillaan tietokoneella luodaan eri vaihtoehdoista perspektiivikuvia, jotka tulostetaan paperille. Tyylejä on useita ja jokainen voi valita itseään eniten miellyttävän, esimerkiksi viivapiirroksen, valokuvanomaisen "renderoidun" kuvan tai vaikkapa luonnosmaisen tyylin.


ArchiCADin erityinen vahvuus on nopea ja monipuolinen piirustusten tuottaminen. Nopeaksi piirtämisen tekee automatiikka. Samalla, kun piirretään pohjaa, syntyvät myös leikkaus ja julkisivu - ja päinvastoin. Automaattisesti syntyvät myös ikkunakaaviot ja määräluettelot.

Monipuolisuutta ovat monet erilaiset työkalut, piirtotavat ja nerokkaat piirtämisen apuvälineet. ArchiCAD sisältää useita työskentelyä tehostavia laajennuksia, kuten automaattisen mitoituksen


 

ArchiCADin tärkein ominaisuus on kuitenkin helppokäyttöisyys. ArchiCADillä voi aloittaa työt vain neljän päivän koulutuksen jälkeen.

Koti225g.gifKoti225.gif
Severi Virolainen - Kylpyhuone ja WC - Helsinki


Helppokäyttöisyys tarkoittaa parempaa suunnittelun laatua. Suunnittelija voi kokeilla useampia vaihtoehtoja, eivätkä hankaluus ja kiire ole pienen muutoksen henkisinä esteinä.

ArchiCADin maailma on visuaalinen, looginen ja johdonmukainen. ArchiCADin käyttäjät ovat tyytyväisiä ihmisiä. Heille ainakin yksi osa elämässä on helpompaa kuin muille.

ArchiCAD tukee nyt PMK-tiedostoja. Pienikokoisten PMK-tiedostojen avulla voidaan todella suurissa projekteissa jakaa työ helpommin ja monipuolisemmin useisiin tiedostoihin ja useille työntekijöille tai ryhmille. PMK-tiedostojen avulla voidaan planssikirjaa tai -kirjoja pitää erillisissä tiedostoissa ja päivittää vain tarvittaessa.

ArchiCAD jatkaa tuttua polkua BIM-maailman tiennäyttäjänä. Merkittävien uusien ominaisuuksien lisäksi ArchiCAD sisältää monia parannuksia vanhoihin toimintoihin sekä kokonaan uudistettuja konsepteja. Graphisoft julkaisee jälleen kerran sen, minkä kymmenkunta kertaa aikaisemminkin: Maailman edistyneimmän BIM-ohjelmiston.

 

 

 

 

 

 

 

 

Tuotetietolähteenä maahantuoja M.A.D. Oy

 040 - 5448478

 

gdlfactory@ kolumbus.fi

EtusivuGDL-teknologiaArchiCAD 13Kirjastot ja objektit | Ota yhteyttä
Copyright © GDL Factory 2008