Tervetuloa
GDL-teknologian edut ja ominaisuudet lyhyesti
breed
products
contact

 

Mitä on GDL?

GDL on geometrinen ohjelmointikieli, jolla voidaan kuvata kaikki rakennuksen ja sen sisustuksen osat valmistajan määrittelemien ominaisuuksien mukaan muuttuvilla objekteilla. GDL-objektit ovat käytettävissä mm. ArchiCAD- ja AutoCAD-ohjelmistoissa.

GDL-objektit markkinointikanavana

GDL-teknologia tarjoaa kustannustehokkaan mahdollisuuden kaluste- ja rakennustuoteosien valmistajille tehdä brändiään tunnetuksi arkkitehti-, rakennus- ja sisustussuunnittelijoiden keskuudessa. Objekti tai objektikirjasto voidaan toteuttaa monikielisenä, jolloin se on suunnittelijoiden käytettävissä tuotteen tai brändin koko markkina-alueella. Näin suunnittelijoille tarjotaan käyttöön virtuaalinen tuotetietokanta, jota todella voidaan käyttää työkaluna.

GDL-objektit suunnittelussa

Objektien virtuaalisille ominaisuuksille on rajana vain niitä vastaavien tuotteiden olemassa olevat ominaisuudet. Suunnittelijat arvostavat objektien muokkaamismahdollisuuksia luovuuden ja tuottavuuden lisäämiseksi käyttäjäystävällisyydestä tinkimättä. Lisäksi he käyttävät mieluiten objekteja omalla äidinkielellään. Objektien käyttö nopeuttaa suunnittelua huomattavasti, joten ne laskevat myös suunnittelukustannuksia.

Lyhyt matka suunnittelijan pöydältä tuotteiden tilaukseen

Valmiista rakennuksen virtuaalisuunnitelmasta saadaan määrätiedot käytetyistä elementeistä ja osista, jotka tulee tilata eri toimittajilta. Nykyaikaisesta tilausprosessista hyötyvät sekä rakennuttaja että valmistaja.

Tuotetiedot objekteihin tietokannasta

GDL-teknologia mahdollistaa myös yritysten olemassaolevien tuotetietokantojen hyödyntämisen. Tämä on eduksi laajojen objektikirjastojen toteutuksissa, joissa tietomäärät ovat suuria ja tavoitteena on suunnittelijaystävällinen käyttöliittymä tuotevalintoihin.

 

GDL – hyödyt lyhyesti

  • Kustannustehokas markkinointikanava kalusteiden ja rakennustuoteosien valmistajille
  • Asiakkaalle realistinen kuva lopputuloksesta
  • Tiedonkulku paranee eri osapuolten välillä
  • Tilausten hallinta helpottuu, kun tilaaja voi antaa tilauksen suoraan tuotannon haluamassa muodossa
  • GDL-objektien käyttäminen suunnittelussa on helppoa ja tehokasta
  • GDL-objektit sisältävät monipuolista tuotetietoa

 

 

 

 040 - 544 84 78

g d l f a c t o r y @ k o l u m b u s . f i
GDLEtusivuGDL-teknologiaArchiCAD 13Kirjastot ja objektit | Ota yhteyttä
Copyright © GDL Factory 2008